Over de webwinkel

In de webwinkel vindt je kleine meubels en brocante woonaccessoires uit grootmoederstijd. Ik ben liefhebber van deze spullen en probeer dat via het assortiment van Liek en Zo uit te stralen. Sommige exemplaren hebben gebruikssporen of zijn door mij opgeknapt. Maar dat maakt ook vaak dat éne item zo uniek! Je vindt er ook de door mijzelf gemaakte Liek & Zo accessoires.  Ik maak ze van o.a. oude stoffen en kant en combineer ook hier mijn liefde voor vroeger met nu.. Onderaan in de webwinkel staan nog items van het ‘vroegere’ Liek & Zo.  Met speciale items voor o.a. kerst en sinterklaas. Deze items zullen langzaam uitlopen.

Pakketjes en brievenbuspost worden altijd zo snel mogelijk verzonden via Post nl. Ook heeft Liek en Zo een afhaaladres in Venlo waar u uw bestelling kunt afhalen. Als uw bestelling klaarstaat wordt u hierover benaderd om hiervoor een afspraak te plannen.

Bestellingen worden altijd met zorg ingepakt. Niets is zo leuk om een mooi ingepakt kado te geven of voor jezelf om te ontvangen. Het is altijd mogelijk om er een kaartje met persoonlijke tekst bij te voegen. In het veld ‘opmerkingen’ bij je bestelling kun je dit aangeven of stuur een berichtje via info@liekenzo.nl