Verzending & Terugzendingen

Bestellen
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je van Liek en zo! een bevestigingsemail met hierin het totaalbedrag inclusief verzendkosten.
Betaling dient vooraf plaats te vinden middels een overschrijving naar onze bankrekening.

Cadeauverpakking Uiteraard kunnen wij je bestelling ook extra feestelijk inpakken! Geef dit dan aan bij in het opmerkingenveld bij de bestelling.
Wil je iemand een cadeau schenken dan geef je de juiste adresgegevens van de gelukkige ontvanger op bij het Afleveradres.

Verzenden
Zodra wij de betaling ontvangen hebben, sturen we de bestelling naar je op. Binnen maximaal 5 werkdagen. Om dit zo snel mogelijk te laten verlopen adviseren we het overmaken via internetbankieren. Je ontvangt van ons een email met daarin je gegevens zodat je via www.tracktrace.nl de status van je bestelling kunt nazien.

Het is mogelijk om je bestelling op te halen in Venlo, geef dit dan aan bij je bestelling. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te plannen.

Wij hanteren de volgende binnenlandse verzendtarieven:
- Brievenbuspost € 2,50
- Pakketpost € 6,75
Verzending zal plaatsvinden via TNTpost.
Voor bestelling naar het buitenland gelden afwijkende tarieven.

Bij bestellingen boven € 75,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening!

Retourzenden
Liek en zo! doet haar best om alle artikelen zo goed mogelijk te beschrijven. Dit doen we door afmetingen te vermelden en zo duidelijk mogelijke foto s te maken. Het kan toch nog zijn dat het artikel er toch anders uitziet dan je verwacht had. Wij bieden dan de mogelijkheid om het betreffende artikel retour te zenden. Je ontvangt dan het aankoopbedrag terug. Verzendkosten zijn dan voor eigen rekening tenzij anders afgesproken.
Volgende
Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
0 items